Vítejte na Podřipsku

Podřipsko

Víte, že region Podřipsko patří mezi nejúrodnější oblasti celé České republiky? Podřipsko je turisty oblíbené a určitě stojí za návštěvu. Ubytovat se můžete v našem penzionu ve Vědomicích a v hlavní sezoně si užít spoustu zábavy v Bistru U Sumce, které je vzdáleno pouhých 50 metrů od penzionu. Bistro se nachází ve sportovně-rekreačním areálu a nabízí bohaté občerstvení, nápoje a akce, jako jsou dětské dny, taneční zábavy, letní kino a spoustu dalšího.

Turistickým centrem Podřipska je město Roudnice nad Labem se svým historickým centrem, které je vzdálené pouhý kilometr od našeho Penzionu Vědomice. Město se nachází 30 km od Prahy a 45 km od Ústí nad Labem.

Krásu Podřipska můžete v turistické sezoně obdivovat na koloběžkách. Ty si můžete vypůjčit v Podřipské půjčovně, kterou naleznete přímo v našem penzionu. K půjčení nabízíme koloběžky značky Kostka, elektrokoloběžky značky Xiaomi, dvoukola, nebo paddleboardy. Na koloběžkách můžete například vyrazit na celodenní výlet po Labské stezce, která vede přímo kolem našeho penzionu. Trasy od Štětí do Roudnice nad Labem přes  Terezín, Velké Žernoseky, Ústí nad Labem až po Děčín nabízí atraktivity vhodné pro trávení volného času pro rodiny s dětmi. Vyrazit můžete také na posvátnou horu Říp, která se od penzionu nachází cca 7 km pěší chůzí. A jestli jste spíše milovníci vody, půjčte si paddleboard, na který se vejde celá rodina a užijte si spoustu zábavy na Labi.

Penzion Vědomice ve Vědomicích hodnocení